• Najboljši kamp na Hrvaškem za počitnice in letovanje na otoku Pagu v Novalji, kamp Straško
  • Najboljši kamp na Hrvaškem za počitnice in letovanje na otoku Pagu v Novalji, kamp Straško
  • Najboljši kamp na Hrvaškem za počitnice in letovanje na otoku Pagu v Novalji, kamp Straško
  • Najboljši kamp na Hrvaškem za počitnice in letovanje na otoku Pagu v Novalji, kamp Straško

Nagrade In Priznanja

V organizaciji Hrvaškega avtokluba, Hrvaške gospodarske zbornice in Hrvaške radiotelevizije, kamp Straško v kategoriji velikih kampov na Jadranskoj obali, ponosno poudarja dodeljene nagrade:


Kamp Straško je bil leta 2008 izbran za drugi najboljši kamp na Hrvaškem. Kampiranje na Hrvaškem, na otoku Pagu v Novalji, v našem kampu bo zagotovo izpolnilo vaše potrebe po kakovostnih počitnicah.Nagrada PLAVI CVIJET za kvaliteto leta 2011 za Najboljši kamp na Hrvaškem!

Kamp Straško je bil leta 2008 izbran za drugi najboljši kamp na Hrvaškem. Kampiranje na Hrvaškem, na otoku Pagu v Novalji, v našem kampu bo zagotovo izpolnilo vaše potrebe po kakovostnih počitnicah.Kamp Straško je bil leta 2008 izbran za drugi najboljši kamp na Hrvaškem. Kampiranje na Hrvaškem, na otoku Pagu v Novalji, v našem kampu bo zagotovo izpolnilo vaše potrebe po kakovostnih počitnicah.Kamp Straško je bil leta 2008 izbran za drugi najboljši kamp na Hrvaškem. Kampiranje na Hrvaškem, na otoku Pagu v Novalji, v našem kampu bo zagotovo izpolnilo vaše potrebe po kakovostnih počitnicah.Kamp Straško je bil leta 2008 izbran za drugi najboljši kamp na Hrvaškem. Kampiranje na Hrvaškem, na otoku Pagu v Novalji, v našem kampu bo zagotovo izpolnilo vaše potrebe po kakovostnih počitnicah.
Nagrada za kvaliteto leta 2011 za najboljši kamp na HrvaškemNagrada za kvaliteto leta 2009 za drugi najboljši kamp na HrvaškemNagrada za kvaliteto leta 2008 za drugi najboljši kamp na HrvaškemNagrada za kvaliteto leta 2007 za tretji najboljši kamp na Hrvaškem


V sodelovanju portala www.avtokampi.si, www.dj-slovenija.si in revije Avto Dom, so nam dodeljene naslednje nagrade:

Kamp Straško je bil leta 2008 izbran za drugi najboljši kamp na Hrvaškem. Kampiranje na Hrvaškem, na otoku Pagu v Novalji, v našem kampu bo zagotovo izpolnilo vaše potrebe po kakovostnih počitnicah.Kamp Straško je bil leta 2008 izbran za drugi najboljši kamp na Hrvaškem. Kampiranje na Hrvaškem, na otoku Pagu v Novalji, v našem kampu bo zagotovo izpolnilo vaše potrebe po kakovostnih počitnicah.Kamp Straško je bil leta 2008 izbran za drugi najboljši kamp na Hrvaškem. Kampiranje na Hrvaškem, na otoku Pagu v Novalji, v našem kampu bo zagotovo izpolnilo vaše potrebe po kakovostnih počitnicah.
Nagrada za najboljši veliki kamp v Dalmaciji leta 2013 in Nagrada za najboljši nudistični in mešani kamp leta 2013Nagrada za najboljši veliki kamp v Dalmaciji leta 2012 in Nagrada za najboljši nudistični in mešani kamp leta 2012Nagrada za najboljši veliki kamp v Dalmaciji leta 2011 in Nagrada za najboljši nudistični in mešani kamp leta 2011Plaža kampa šteje med najbolj urejene plaže severnega Jadrana, izpolnjuje visoke kriterije združenja "Lijepa naša", ter že vrsto let ponosno izobeša Modro zastavo za plažo kampa Straško.

Kamp Straško je bil leta 2008 izbran za drugi najboljši kamp na Hrvaškem. Kampiranje na Hrvaškem, na otoku Pagu v Novalji, v našem kampu bo zagotovo izpolnilo vaše potrebe po kakovostnih počitnicah.
Modro zastavo za plažo kampa Straško


Kamp Straško, skupaj s turistično zvezo mesta Novalja ter z Hrvaško turistično zvezo, dolgo vrsto let letno opravlja promotivne aktivnosti na več kot 20 turističnih sejmov. V sklopu teh skupnih nastopov promovirajo se mesto Novalja, kamp Straško skupaj s svojimi namestitvenimi enotami – parcele, mobilne hiške in bungalovi, ter seveda destinacija s svojimi atraktivnimi plažami kot so Zrće, Planjka, Straško in še veliko drugih.