• Avto kamp na Hrvaškem, na otoku Pagu, Severni Jadran v Novalji, kamp ob morju v prekrasnem zalivu v kampu Straško
  • ,
  • Avto kamp na Hrvaškem, na otoku Pagu, Severni Jadran v Novalji, kamp ob morju v prekrasnem zalivu v kampu Straško
  • ,

Kamp Straško

Doživite neverjetne zahode sonca, uživajte v kino večerih, poskusite okusne dalmatinske kulinarske specialitete ali enostavno uživajte v nedotaknjeni naravi otoka Paga! 

Avto kamp Straško je idealna destinacija za družinske počitnice na Hrvaškem, zabavo, rekreacijo in zasluženi mir med vročimi poletnimi dnevi. Za veliko ljudi kampiranje pomeni vrnitev k naravi, ampak zaradi današnjih visokih standardov, ki jih zagotavlja kamp Straško, razen uživanja v najlepši plaži na Jadranu, soncu in bistrem morju, lahko boste doživeli idealne počitnice. Številne spremne vsebine kot sta športno–rekreativni center in animacija, ki skrbi o gosteh cel dan in večer v zabavnem centru, bojo spopolnile Vaše bivanje v kampu.

Dodatno aktivnost si lahko najdete tako, da si ogledate čudovito malo mesto Novalja. Jedro Novalje je od avtokampa Straško oddaljeno le 1,5 km. 

Kamp se nahaja ob morju v čudoviti dragi, razprostira se na 57 ha gozda dalmatinskega hrasta in oljke, zaradi česa je eden izmed največjih in vodilnih kampov na Jadranu in na Hrvaškem. Sam otok se nahaja na meji Dalmacije in Kvarnerja ter sprejema znamenja obeh. 

Prostrana prodnata plaža kampa dolga 2 km šteje med najlepše plaže otoka Paga. Plaža kampa zaradi svoje naravne lepote ter spremnih vsebinah kot so vodni svet za otroke, trampolini, najem koles, različen animacijski program med celim dnevom in oskrbljenostjo z restorani, picerijami, beach bari, izpolnjuje vse zastavljene kriterije ter s ponosom že leti izobeša zasluženo Modro zastavo.

Kamp je nagrajen z več priznanj, med katerimi lahko poudarimo številna priznanja za kvaliteto ter nagrado PLAVI CVIJET za najboljši kamp na Hrvaškem leta 2011. Še od leta 2008 kamp Straško ponosno nosi štiri zvezdice, kar je seveda zaslužil zaradi stalnega vlaganja v kvaliteto ponudbe.

Sanitarni vozli, ki so zelo pomemben segment kvalitetne ponudbe kampa, so renovirani in prilagojeni potrebam vsakega kamperja.

Gostom so glede na namestitev v kampu na razpolagi parcele s priključkom na elektriko, vodo, SAT-TV in popolnoma opravljene mobilne hiške. Številne namestitvene enote se zahvaljujoč naravnemu položaju nahajajo v prvi vrsti ob morju.