• Mobilne Hiške
 • ,
 • Mobilne Hiške
 • ,
 • Mobilne Hiške
 • ,
 • Mobilne Hiške
 • ,

Mobilne Hiške

Če ste se odločili, da boste svoje počitnice preživeli v najlepšem zalivu otoka Paga na Jadranskem morju, nimate pa lastne prikolice, šotora ali kamperja, v kampu imate na razpolago tudi majhne hiše za počitnice - mobilne hiške.

Mobilne hiške se nahajajo ob sami obali kampa, popolnoma so urejene in klimatizirane.

Mobilna hiška je boljša alternativa apartmaja za počitnice ali bungalova; razen popolnega komforta, ki je enak tistemu v družinskem apartmaju, je hiška locirana neposredno ob atraktivni plaži, eni izmed najboljših plaž na Jadranu in tem delu Severne Dalmacije in Kvarnera.

Mobilna hiška pravzaprav predstavlja posebno hiško za počitnice, saj je bolj prostrana in komfortna kot leseni bungalovi, in intimnejša kot apartmaji za počitnice.

Na veliki urejeni terasi mobilne hiške se nahaja vrtna garnitura, kjer lahko uživate v enem izmed najlepših in nepozabnih sončnih zahodov na Jadranu.

V ceno najema je vključena namestitev za 4 osebe, 2 otoka do 12 let, 1 osebno vozilo, elektrika, voda, plin, sat–tv, začetno in končno čiščenje ter wi-fi internet.
 • Mobilna hiška GOLD PLUS – (mobilna hiška 32m2, max. 150-200 metri ob morju) – dve ločeni spalni sobi, dve kopalnice z toaletima, prostrana dnevna soba in popolnoma opremljena kuhinja. Parkirno mesto za avtomobil se nahaja zraven mobilne hiške.  V ceno najema su vključeni posteljnina in brisači, začetno in končno čiščenje.

 • Mobilna hiška PREMIUM – (mobilna hiška 32m2, max. 50-100 metri ob morju - od druge vrste) – dve ločeni spalni sobi, dve kopalnice z toaletima, prostrana dnevna soba in popolnoma opremljena kuhinja.Parkirno mesto za avtomobil se nahaja zraven mobilne hiške. V ceno najema su vključeni posteljnina in brisači, začetno in končno čiščenje.

 • Mobilna hiška PREMIUM SUPERIOR – (mobilna hiška 32m2 - prva vrsta) – dve ločeni spalni sobi, dve kopalnice z toaletima, prostrana dnevna soba in popolnoma opremljena kuhinja. Parkirno mesto za avtomobil se nahaja zraven mobilne hiške. V ceno najema su vključeni posteljnina in brisači, začetno in končno čiščenje.

 • Mobilna hiška OLIVE– (mobilna hiška 34,40m2, max. 50-70 metri ob morju - od druge vrste) – dve ločeni spalni sobi, dve kopalnice z toaletima, prostrana dnevna soba in popolnoma opremljena kuhinja. Parkirno mesto za avtomobil se nahaja zraven mobilne hiške. V ceno najema su vključeni posteljnina in brisači, začetno in končno čiščenje.

 • Mobilna hiška OLIVE SUPERIOR - (mobilna hiška 36m2 - prva vrsta) – dve ločeni spalni sobi, dve kopalnice z toaletima, prostrana dnevna soba in popolnoma opremljena kuhinja. Parkirno mesto za avtomobil se nahaja zraven mobilne hiške. V ceno najema su vključeni posteljnina in brisači, začetno in končno čiščenje. 

 • Mobilna hiška ADRIA – (mobilna hiška 32m2, max. 50-100 metri ob morju - od druge vrste) – dve ločeni spalni sobi, dve kopalnice z toaletima, prostrana dnevna soba in popolnoma opremljena kuhinja. Parkirno mesto za avtomobil se nahaja zraven mobilne hiške. V ceno najema su vključeni posteljnina in brisači, začetno in končno čiščenje.

 • Mobilna hiška ADRIA SUPERIOR – (mobilna hiška 32m2 - prva vrsta) – dve ločeni spalni sobi, dve kopalnice z toaletima, prostrana dnevna soba in popolnoma opremljena kuhinja. Parkirno mesto za avtomobil se nahaja zraven mobilne hiške. V ceno najema su vključeni posteljnina in brisači, začetno in končno čiščenje.

 • Mobilna hiška MEDITERAN - (mobilna hiška 34,40m2, max. 150-200 metri ob morju) -dve ločeni spalni sobi, dve kopalnice z toaletima, prostrana dnevna soba in popolnoma opremljena kuhinja. Parkirno mesto za avtomobil se nahaja zraven mobilne hiške.V ceno najema su vključeni posteljnina in brisači, začetno in končno čiščenje. Privat Wi-Fi Internet.

 • Mobilna hiška MEDITERAN SUPERIOR - (mobilna hiška 34,40m2, max. 150-200 metri ob morju - ob novih bazenov) - dve ločeni spalni sobi, dve kopalnice z toaletima, prostrana dnevna soba in popolnoma opremljena kuhinja. Parkirno mesto za avtomobil se nahaja zraven mobilne hiške. V ceno najema su vključeni posteljnina in brisači, začetno in končno čiščenje. Privat Wi-Fi Internet.
Za detajle o cenah poglejte cenik najema mobilnih hišk v kampu.