• Gastronomija V Kampu
  • ,
  • Gastronomija V Kampu
  • ,
  • Gastronomija V Kampu
  • ,
  • Gastronomija V Kampu
  • ,

Gastronomija V Kampu

Restavracija Plaža - Promenada

V prijetnem okolju glavne sprehajalne poti, obkrožene z jadransko modrino, stoji naša restavracija Plaža s svojo prostrano teraso, bujnim zelenjem in z razgledom, ki seže tudi do oddaljenih kvarnerskih otokov Cres in Lošinj. Ob diskretnih zvokih klapske glasbe, odprtosti do gostov in kreativnosti naših chefov vsak dan ponujamo velik izbor vrhunsko pripravljene lokalne in sredozemske hrane, ribjih in mesnih specialitet. Pri izboru sestavin se opiramo na proizvode malih regionalnih pridelovalcev, na dnevni ulov in sezonske kulinarične posebnosti. Naše jedi so začinjene s sveže mleto grobo morsko soljo, črnim poprom, svežimi začimbnicami in z ekstra deviškim oljčnim oljem iz lastne proizvodnje. Pri kreaciji jedilnika smo bili posebej pozorni na ponudbo za tiste naše goste, ki so vegetarijanci, vegani in osebe, občutljive za gluten in laktozo. Naše strokovno in prijazno osebje pričaka goste s toplo dobrodošlico, priporočilom in nasvetom. Veselimo se vašega obiska in potrudili se bomo, da boste uživali v blagodejnosti tega podnebja. Želimo vam prijetno bivanje in dober tek!!!!Restavracija Konoba Đardin

V restavraciji Đardin želimo vsakemu obiskovalcu v sproščenem primorskem vzdušju omogočiti veselo druženje ob živih zvokih klapskih pesmi in pristno gastronomsko izkušnjo. Za goste smo pripravili bogato in raznovrstno ponudbo domače hrane, velik izbor svežih rib, morskih sadežev, morskih in mesnih specialitet, pripravljenih iz prvovrstnih sestavin lokalnih dobaviteljev. Specialitete iz krušne peči, ki so jih pripravljale naše none, prevladujejo v kuhinji, kjer se moderne kulinarične tehnike spretno izmikajo tradicionalnim in nezamenljivim, kot so jedi spod peke, riba, pečena v soli, in podobno. Do potankosti smo uskladili kakovost storitve, ambienta, okusa, vonja in doživetja. Okusi hrane so prefinjeno čisti, kozarec izbranega domačega vina pa prinaša občutek ugodja, topline in zadovoljstva. Če se večerja začne ali konča, ne da bi poskusili vsaj eno vrsto sira s Paga, pomeni, kot da otoka Paga sploh ne bi obiskali.


Picerija More

S kulinarično zgodbo smo poskušali približati duh južne Italije ob tradicionalni neapeljski poslastici – pici. Kakovost naših pic dosegamo z izborom najkakovostnejših sestavin, s tankim in hrustljavim testom, dolgoletnimi izkušnjami in znanjem vrhunskih mojstrov, ki pico pripravljajo pred vami. Osnova večine naših pic je domača paradižnikova salsa, sir mocarela in oljčno olje lastne proizvodnje, za kulinarične alternativce pa pripravljamo tudi nekaj vrst »bianca pizza« z belo omako na osnovi smetane in sira. Ker so pice zmerno začinjene, se odlično spajajo z velikim izborom vin, ki jih strežemo tudi na kozarec.