• Info Center Straško

Info Center Straško


INFO center se nahaja v samem središču kampa, na sprehajališču ob morju. V sklopu INFO centra lahko najdete različne informacije o kampu, mestu Novalja ter o samem otoku Pagu.

Tukaj lahko rezervirate tudi enega izmed številnih izletov iz naše ponudbe!

 V prostoru celotnega kampa vsi gostje lahko uporabljajo BREZPLAČEN Wi-Fi internet! 

IZLETI


V sklopu info centra kampa Straško mogoče je rezervirati poldnevne ali celodnevne izlete na najbolj atraktivne lokacije, ki se nahajajo v okolici Novalje.

Iz pisane ponudbe izletov lahko izdvojimo:S potmi okoli Paga – spoznajte oazo biblijskih oljk/oljčnic na poti lunjske oljke, poskusite delicijo otoka na poti paškega sira ali degustirajte avtohtona vrhunska vina na vinski cesti.Kolesarske ture – avantura s kolesom po otoku Pagu vam bo povedala pisano zgodbo o tem otoku kamna, soli, sira in oljčnega olja.Nacionalni park Plitviška jezera – gozdnat, planinski kraj, v katerem je nanizano šestnajst prečudovitih jezer. Pozornost pleni naravna lepota jezer in slapov, bogastvo flore in favne, kontrasti barv. Organizira se enodnevni izlet, z vključenim prevozom, vstopnicami za nacionalni park ter strokovnim vodenjem (www.np-plitvicka-jezera.hr).


Nacionalni park Kornati – enodnevno križarjenje omogoča uživanje v kristalno čistem morju, nedotaknjeni naravi in lepoti kamnitega sveta, oglejte si na stotine otokov in otočkov, edinstvene svetilnike, stare stolpe in ribarska naselja. Organizira se enodnevni izlet, z vključenim prevozom z ladjo, kosilom, vstopnicami za nacionalni park ter strokovnim vodenjem (www.kornati.hr).Otok Rab – Z ladjo obiščite eno izmed najlepših jadranskih mest, Rab. Osrednji izgled mesta ter številni vredni spomeniki in ostanki močnih utrdb in obzidij so dokaz dolge in viharne zgodovine. Organizira se enodnevni izlet, z vključenim prevozom z ladjo (www.tzg-rab.hr).


Otok Silba - Otok Olib - Celodnevni izlet do Silbe in Oliba. Preživite dan v dobri družbi in kopanju. Uživajte v morju in soncu, ter preživite nepozabne trenutke. Organizira se enodnevni izlet z vključenim prevozom z ladjo.Rafting - Canoe safari - Kayaking – Preživite nepozaben dan uživajoč v čudovitih pokrajinah z očarljivimi slapovi. Doživite adrenalinsko spuščanje s kajaki po reki s strokovnim vodnikom in skiperjem. Organiziramo enodnevne izlete na Zrmanjo, Cetino, Uno i Mrežnico.